Herlev har hele molevitten

Den storkøbenhavnske bydel byder både på et kæmpe shoppingcenter, optimal infrastruktur og på Danmarks højeste etagebygning! Borgerne i Herlev er glade for deres by og de mange gode tilbud, som næsten alle ligger i gå- og cykelafstand fra FRIMÆRKET.

Lige overfor FRIMÆRKET ligger butikscentret Herlev Bymidte med mere end 35 specialbutikker og en stor Føtex. Få meter nede ad hovedgaden om hjørnet ligger BIG Shopping Center, som tilbyder et enormt vareudvalg indenfor næsten alle genrer. Desuden venter der biografoplevelser i luksusklassen i BIG BIO, som også ligger i centret.

I Herlev er der en lang række skoler og daginstitutioner – alle centralt placeret i forhold til FRIMÆRKET, og idrætslivet i byen er både mangfoldigt og dynamisk. Herlev Kommune ønsker at støtte op om et aktivt idrætsmiljø, som er med til at øge både livskvalitet og fællesskab.

Danmarks højeste etagebygning, Herlev Hospital, er vel nok én af de mest velkendte pejlemærker for de fleste danskere – med 25 etager og en medarbejderstab på ca. 4.000. Hospitalet var 10 år undervejs og blev indviet i 1971. Hospitalet har døgnåben akutmodtagelse og en lang række specialafdelinger for hele Hovedstadsområdet.

Bo på den gamle posthusgrund

Det er altid fantastisk, når et stykke historie får lov at leve videre i nye former og udtryk. Det gamle posthus i det centrale Herlev har givet plads til 90 nye, moderne lejeboliger, som nyder godt af beliggenheden lige midt i byen – med alle hverdagens fornødenheder lige uden for hoveddøren. De arkitektoniske tanker bringer fine linjer og farver til området, og indvendigt har lejlighederne alt dét, der gør et rart boligliv til et lækkert boligliv…

Hurtigt afsted – på veje og skinner​

Når man bor i Herlev, er man placeret helt optimalt i forhold til vej- og togforbindelser. Både Motorring 3 og Ring 4 mødes i Kommunen, så det er nemt og hurtigt i bil, at nå frem og tilbage mellem bolig og job.

Den geniale infrastruktur gør desuden, at togtransporten kører på skinner! Én af Hovedstadens mest centrale S-togslinjer mellem København og Frederikssund gør nemlig stop i Herlev – og dermed kan man være på Københavns Hovedbanegård med S-toget fra Herlev på blot 30 minutter! Fra 2025 vil Letbanen forbinde 5 S-togslinjer og regionaltogstrafikken på tværs, og bliver på den måde en væsentlig del af et sammenhængende kollektivt trafiksystem.

I Herlev får Letbanen hele 4 stop – ét af dem oven i købet lige overfor FRIMÆRKET ved butikscentret Herlev Bymidte.