Arkitektur i bymæssige klæder

FRIMÆRKET består af tre bebyggelser i forskellige højder, som alle mødes i et fælles arkitektonisk udtryk. To bygninger med facader mod Herlev Ringvej og én bygning beliggende væk fra gaden, længere inde på grunden. Lejlighederne fordeler sig forskelligt i husene, fra stueplan til 7. sal – størstedelen med udsigt til det fælles og varierede gårdmiljø.

Arkitekturen udstråler en harmonisk bymæssighed ud mod Herlev Ringvej med taktfaste facader i forskellige teglnuancer, og er udformet med varierede fremspring og bygningshøjder i et vertikalt udtryk.

Alt sammen med til at understrege indtrykket af flere forskellige og næsten individuelle huse. Desuden vil der være nedgang til gangtunnel under Herlev Ringvej – med opgang lige ved Herlev Bymidte Butikscenter.

Jo højere op i husene man kommer op, desto større udsigt ud over området og byen – både til den ene og den anden side. FRIMÆRKETs lejligheder i bebyggelserne langs Herlev Ringvej har alle skønne, østvendte, møblérbare altaner med glasværn mod gårdrummet og villakvarteret bagved – og nogle af stuelejlighederne har flisebelagte terrasser.

Alle lejlighederne i FRIMÆRKET har lydisolerende vinduespartier, som desuden har avancerede lydsluser, som gør det muligt at have vinduet på klem og få luft ind i soveværelset udefra på varme dage, og samtidig undgå støj.

Dagslys, udsigt og ordentlig kvalitet...

Når nytilflyttere eller nuværende bysbørn i løbet af sommeren 2020 indtager de 90 lejeboliger i FRIMÆRKET, flytter de ind i boliger af god kvalitet – med fokus på fællesskab og samvær. Boligerne er indrettet i enkel nordisk stil med store vinduespartier, der sikrer de velindrettede lejligheder både dagslys og udsigt. På gulvene er 3-stavs matlakeret parket i natureg, som skaber det perfekte grundlag for enhver indretning.

Gårdrum med lys og luft

Mod gårdmiljøet skalerer FRIMÆRKET sig ned mod det hyggelige villakvarter, Eventyrkvarteret, som er et af Herlevs ældste villakvarterer. I gårdrummet vil roen sænke sig, og det åbne og lyse område fungerer optimalt som mødested med naboerne eller hygge med børnene. I gårdrummet ligger den tredje af FRIMÆRKETs bebyggelser – med lejligheder fra stueplan til 2. sal. Huset udformes i varmtonede tegl og lyse facadeplader, og har vestvendte altaner eller terrasser. Det fælles gårdrum har nedkørsel til P-kælderen under FRIMÆRKET, hvor det er muligt at leje p-pladser. Man kan desuden parkere på terræn, hvor der iøvrigt også etableres el-bil deleordning.