Bo på den gamle posthusgrund

Det er altid fantastisk, når et stykke historie får lov at leve videre i nye former og udtryk. Det gamle posthus i det centrale Herlev har givet plads til 90 nye, moderne lejeboliger, som nyder godt af beliggenheden lige midt i byen – med alle hverdagens fornødenheder lige uden for hoveddøren. De arkitektoniske tanker bringer fine linjer og farver til området, og indvendigt har lejlighederne alt dét, der gør et rart boligliv til et lækkert boligliv…

Hurtigt afsted – på veje og skinner

Når man bor i Herlev, er man placeret helt optimalt i forhold til vej- og togforbindelser. Både Motorring 3 og Ring 4 mødes i Kommunen, så det er nemt og hurtigt i bil, at nå frem og tilbage mellem bolig og job.

Den geniale infrastruktur gør desuden, at togtransporten kører på skinner! Én af Hovedstadens mest centrale S-togslinjer mellem København og Frederikssund gør nemlig stop i Herlev – og dermed kan man være på Københavns Hovedbanegård med S-toget fra Herlev på blot 30 minutter!

Lettere med Letbanen

Fra 2025 vil Letbanen forbinde 5 S-togslinjer og regionaltogstrafikken på tværs, og bliver på den måde en væsentlig del af et sammenhængende kollektivt trafiksystem.

I Herlev får Letbanen hele 4 stop – ét af dem oveni-købet lige overfor FRIMÆRKET ved butikscentret Herlev Bymidte.